22 Aralık 2009 00:00

zama zingo

* Havuç’un durumu çok acı. Furkan Kızılay, daha birkaç yıl önce yaramaz bir çocuk rolünde, belki memleketin en ünlü oyuncularından biri oldu.

Paylaş

* Havuç’un durumu çok acı. Furkan Kızılay, daha birkaç yıl önce yaramaz bir çocuk rolünde, belki memleketin en ünlü oyuncularından biri oldu. Kısa süreliğine, Çocuklar Duymasın’ın ömrü kadar... Sonra boyu uzadı, sesi kalınlaştı, işler zorlaştı. Şimdi, en azından biraz daha yerli yerine oturmuş boyu posu. Ama nihayetinde 20 yaşında Havuç olunmuyor. Şimdi de albüm çıkarmış.
* Zor diyorum, çünkü sen o kadar tanın, sevil, herkes seni bilsin, Havuç diye isim taksın, sonra o dizi biter bitmez unutul. Çocuk haliyle insanın bunu kaldırması zor. Oyunculuğu daha sonra da denedi, neden olmadı bilmiyorum. Ama şarkıcılık ne alaka, diye düşünüyor insan. Maksat, biraz medyada tanıdıklar var, biraz insanlara “Bu çocuk o çocuk” dedirtme şansı var, öyleyse bunu nasıl değerlendiririz, olabilir.
* Cenk ile Erdem’in bugüne kadarki en kötü esprileri, reklamda yaptıkları “hesap” zincirlemesi.
* Müjde Ar çok doğru bir şey söyledi. “Beren ayvayı yedi” dedi. Aşk-ı Memnu dizisinde kendisi oynadıktan sonra, 30 yıl “yasak aşk yaşayan kadın” kontenjanından kendisine davranıldığını söyledi. Aşk-ı Memnu’nun milat olduğunu bilmiyorduk ama Müjde Ar’ın hakikaten sinemada öyle bir yeri var. Beren Saat de, şimdiden Aşk-ı Memnu magazininden başka bir yere gidemiyor, film de çekse başka bir şey de yapsa...
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Türk-İş’e genel grev çağrısı

SONRAKİ HABER

ULAK SHOW 22.30

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...