23 Aralık 2009 00:00

Bir canın değerini parayla ölçüyor

19 İŞÇİ O’nun masraftan kaçmak için almadığı önlemler yüzünden yaşamını yitirdi.

Paylaş

19 İŞÇİ O’nun masraftan kaçmak için almadığı önlemler yüzünden yaşamını yitirdi. O ise günlerce ortalıkta görünmedi. Şimdi de sanki hiçbir şey olmamış gibi kamuoyunun karşısına çıkıp ‘yardımsever’ görüntüsü içinde gazetelere reklam veriyor.
SANKİ LÜTFEDİYOR
Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 19 kişinin ölümüyle sonuçlanan maden ocağı faciasının acısı dinmiyor. Olayın ardından uzun süre kamuoyuna çıkmayan Ercan Şirketler Topluluğu ve Bükköy Madencilik Turizm A.Ş. Sahibi Nurullah Ercan gazetelere verdiği ilanda, ölen işçilerin ailelerine 15’er bin TL para yardımı yapılacağını duyurdu. Ercan, işçilerin çocuklarının da iyi bir eğitim alması için çalışacaklarını ve ölen işçilerin çocuklarının eğitimi tamamlamalarının ardından grup bünyesindeki şirketlerde iş imkanı sağlayacaklarını da kaydetti.
FENALAŞARAK HASTANEYE KALDIRILMIŞ!
Geçen hafta cuma günü geldiği Mustafakemalpaşa Adliyesi’nde olayla ilgili ifade veren Nurullah Ercan, dün gazetelere verdiği ilanla ölen işçilerin ailelerine sahip çıkacağını duyurdu.
Basında yer alan bazı haberlerin yanlış ve kasıtlı olduğunu öne süren Nurullah Ercan, olayın ardından iki kez maden ocağına gitmesine rağmen fenalaşarak Ankara’ya döndüğünü iddia etti.
BAKANLARA DA TEŞEKKÜR ETTİ
Ercan gazete ilanında kazanın ardından maden ocağında adeta nöbet tutan devlet bakanlarına teşekkür etmeyi de unutmadı. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

Kepenkler açık kalacaktı fabrikalar kapandı

SONRAKİ HABER

TEKEL işçisi kaybederse herkes kaybeder

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...