24 Aralık 2009 00:00

Atabeyler davası genişletilsin talebi

ATABEYLER Grubu’na yönelik açılan ve aralarında 2 emniyet müdürü, 2 subay ve 2 astsubayın da bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, soruşturmanın genişletilmesi talep edildi.

Paylaş

ATABEYLER Grubu’na yönelik açılan ve aralarında 2 emniyet müdürü, 2 subay ve 2 astsubayın da bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, soruşturmanın genişletilmesi talep edildi. Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın dünkü duruşmasına, tutuksuz sanıklar Murat Eren, İsmail Binici ve Yasin Yaman ile sanık avukatları katıldı. Ergenekon davası ile yürütülen Atabeyler soruşturması arasındaki ilişkiye dikkat çeken Cumhuriyet Savcısı Kubilay Taştan, soruşturmanın genişletilmesini ve Ergenekon davasında Atabeyler’le ilgili olan delillerin istenmesine karar verilmesini istedi.
Mahkeme, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne müzekkere yazılarak, savcının talebi ve sanık avukatlarının Ergenekon dosyasındaki kimi delilleri inceleyebilmeleri için Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne müzekkere yazılmasına karar vererek duruşmayı erteledi. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

ARAMA SKANDALINDA SON PERDE

SONRAKİ HABER

iDDiALAR YENiLiP YUTULDU

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...