30 Aralık 2009 00:00

Liseliler ‘Kısa Kes’ecek

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi’nin ilkini gerçekleştirdiği ‘Kısa Kes’ kısa film yarışması...

Paylaş

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi’nin ilkini gerçekleştirdiği ‘Kısa Kes’ kısa film yarışması, liseli gençlere kendilerini ifade edebilecekleri bir ortam hazırlamayı amaçlıyor. Ankara’da öğrenim süreçlerini devam ettiren, Ankara’nın farklı sosyal ortamlarında yer alan gençlerin birbirleriyle ortak paydada buluşturulmalarını hedefleyen film yarışmasında, öğrencilerin işaretledikleri şıklar değil hayal güçleri yarışacak.
15 Nisan 2010 tarihine kadar başvuruların süreceği kısa film yarışmasının jürisinde Yönetmen-Senarist Mustafa Altıoklar, Can Dündar ve Yüksel Aksu, oyuncular; Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Nehir Erdoğan ve Beren Saat bulunuyor.
Ankara’da öğrenim gören tüm lise öğrencilerinin (1991-1995 yıllarında doğmuş olan) katılabildiği yarışma filmleri, en fazla 15 dakika uzunluğunda olacak.
Yetişkin oyuncuların rol alabileceği filmlerde kamera arkası ekibinin, senaristin, yönetmenin lise öğrencisi olması şartı aranacak.
“Kısa Kes” film yarışması ödül töreni, TED Ankara Koleji Kampüsü’nde yapılacak. En iyi filme ödül olarak video kamera, en iyi yönetmene dijital fotoğraf makinesi, en iyi senaryoya DVD player, en iyi kız/erkek oyuncuya ise MP3 player verilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)
İletişim: kisakesfilm@tedankara.k12.tr
(0312) 586 90 00/1110
ÖNCEKİ HABER

GÖZLEMEVİ

SONRAKİ HABER

TEKEL işçisinin direnişi sergi oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...