31 Aralık 2009 00:00

YENİKENT’TE SAĞLIK PANELİ

EMEKLİ-Sen Kocaeli Şubesi ve Yenikent Kültür Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin birlikte yaptığı “Ülkemizde Sağlık Alanında Neler Oluyor” paneli Derince Yenikent Mahallesi’nde yapıldı.

Paylaş

EMEKLİ-Sen Kocaeli Şubesi ve Yenikent Kültür Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin birlikte yaptığı “Ülkemizde Sağlık Alanında Neler Oluyor” paneli Derince Yenikent Mahallesi’nde yapıldı. Panele Kocaeli Üniversitesi (KÖÜ) Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu katıldı. Panelin açılışını yapan Emekli-Sen Kocaeli Şube Başkanı Osman Nuri Şenol, devletin sağlık alanından giderek çekildiğini, katkı payları ile emekliler ve halkın hastanelere gidemez duruma getirildiğini ifade etti.
Daha sonra söz alan Hamzaoğlu ise sağlık denildiğinde yalnızca hastane, doktor ve sağlık çalışanlarının akla geldiğini oysa beslenmeden içtiğimiz su, çevre koşulları, yaşadığımız ortam, iş bulma, çalışmanın sağlığı etkileyen koşullar olduğunu belirtti. Hamzaoğlu sağlık alanındaki sorunların bireysel olarak değil birlikte mücadele ile çözülebileceğini ifade etti.
(Kocaeli/EVRENSEL)


ÖNCEKİ HABER

Türk-İş’ten miting kararı çıktı

SONRAKİ HABER

ÖZGÜRLÜKLER

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...