03 Ocak 2010 00:00

Körfez işçileri alacaklarını istiyor

Körfez Belediyesi ve Yarpaş'ta çalışan işçilerin yeni yıl öncesi verilmesi beklenen alacaklarının ödenmemesi nedeni ile Belediye-İş Kocaeli 2 No'lu Şube önceki akşam bir basın açıklaması yaptı.

Paylaş

Körfez Belediyesi ve Yarpaş'ta çalışan işçilerin yeni yıl öncesi verilmesi beklenen alacaklarının ödenmemesi nedeni ile Belediye-İş Kocaeli 2 No'lu Şube önceki akşam bir basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, işçilere yerel seçimlerden önce tüm alacaklarını ödeyeceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı ve Körfez Belediye Başkanın işçilere umut verdiği ancak umutlarının boşa düştüğü vurgulandı. İşçilerin alacaklarının ödenmemesi halinde önümüzdeki günlerde eylemlere başlanacağı söylendi. Körfez Belediye Garajı Teknik Servisler bölümünün önünde açıklama yapan Şube Başkanı Osman Şar, yeni yıla alacaklarının ödenmesi ile girmek istediklerini ancak bunun yapılmadığını kaydetti.
Alacaklar için Körfez Belediyesi ile yaptıkları görüşmede, Belediye Başkan Yardımcısı Musa Yüksel'in 1 milyon TL'lik alacağın yeni yıla kadar verileceğini söylediğini ancak bir hafta sonra Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile yapılan görüşmede böyle bir ödemenin söz konusu olmadığını öğrendiklerini ifade etti. Şar, "Biz arkadaşlarımıza yapılan görüşmeleri aktardık. İlk görüşmeye göre hazırlık yapan arkadaşlarımız, ikinci görüşmede büyük hüsrana uğradılar" dedi. (Kocaeli/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Hak aramak dinen harammış!

SONRAKİ HABER

KÜLT-ABLASI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...