04 Ocak 2010 00:00

Devletin zirvesi buluşuyor

CUMHURBAŞKANI Gül, yeni yıl nedeniyle yasama, yürütme ve yargının zirvesiyle 5 Ocak’ta Çankaya Köşkü’ne bir araya gelecek.

Paylaş

CUMHURBAŞKANI Gül, yeni yıl nedeniyle yasama, yürütme ve yargının zirvesiyle 5 Ocak’ta Çankaya Köşkü’ne bir araya gelecek. Suikast girişimi iddialarının, dinleme tartışmalarının, Ergenekon soruşturmasının ve sivil-asker geriliminin gündemde sıkça yer aldığı 2009’un ardından, Cumhurbaşkanı Gül, yeni yıl yemeği verecek. Çankaya Köşkü’ndeki yemeğe, Başbakan, Meclis, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay, HSYK, Askeri Yüksek İdari Mahkemesi, Askeri Yargıtay başkanları davet edildi.
Yeni yılın ilk haftasındaki yemekte kabineden ise sadece Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in olması dikkat çekti. Ergin, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı sıfatıyla davet edildi. Gül, 2007 ve 2008 yıllarında da devletin zirvesine yeni yıl yemeği vermişti.
Yemekte 2009’da yaşanan yargıda dinleme, suikast girişimi iddiaları gibi tartışma yaratan konuların gündeme gelmesi bekleniyor. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

Kocakulak 2009’da herkesi dinledi!

SONRAKİ HABER

ARINǒTAN iMALI YANIT!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...