04 Ocak 2010 00:00

2009’un ünlü sürprizi: Hadise

MEDYA Takip Merkezi (MTM), şov dünyasının geçen yılki nabzını tuttu. MTM’nin gelenekselleşen araştırması, 2009’da şov dünyasında en çok gündeme gelen isimlerini ortaya koydu.

Paylaş

MEDYA Takip Merkezi (MTM), şov dünyasının geçen yılki nabzını tuttu. MTM’nin gelenekselleşen araştırması, 2009’da şov dünyasında en çok gündeme gelen isimlerini ortaya koydu. Araştırmaya göre, yılın en popüler ismi, sürpriz bir çıkışla Hadise oldu.
Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmesiyle bir anda yıldızı parlayan Hadise, çeşitli konserler ve oynadığı reklam filmleriyle, yıl boyunca dikkatleri üzerine çekti. Hadise’nin yıllardır şov dünyasının Top 10 listesinde ilk sıralarda yer alan Sezen Aksu ve Hülya Avşar’ı geride bırakması, 2009’un ünlüler dünyasındaki en büyük sürprizlerinden biri oldu.
Araştırma, gazete, televizyon ve internet sitelerinin taranmasıyla yapılıyor. Buna göre, bu yıl medyanın en gözde isimleri listesindeki diğer yeni konuklar, Deniz Seki, Ajda Pekkan, Okan Bayülgen ve Acun Ilıcalı oldu.
Medya raporuna göre, geçen yıl medyada görünürlük anlamında Top 10 listesinde yer alan Tarkan, Bülent Ersoy, Gülben Ergen, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk gibi sanatçılar, bu yıl listeye giremedi.
2009’un en medyatik 10 ünlüsü, sırasıyla şunlar: Hadise, Sezen Aksu, Hülya Avşar, Cem Yılmaz, İbrahim Tatlıses, Ajda Pekkan, Deniz Seki, Okan Bayülgen, Demet Akalın, Acun Ilıcalı.
2008’in en medyatik ünlüleri ise, şu sıralamayı oluşturmuştu: Sezen Aksu, Hülya Avşar, Tarkan, İbrahim Tatlıses, Cem Yılmaz, Bülent Ersoy, Demet Akalın, Gülben Ergen, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

MEDYATİK

SONRAKİ HABER

Okula bak müdüre bak!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa