05 Ocak 2010 00:00

zama zingo

* Geçen haftalarda yazmıştım, Wipeout programında yorumlar yapan dış sesin, programı daha izlenir kıldığını.

Paylaş

* Geçen haftalarda yazmıştım, Wipeout programında yorumlar yapan dış sesin, programı daha izlenir kıldığını. O zamandan bu yana, sanırım iyice uzatmaya başladı, bu kez de fazla uzadığından şikayetçiyim. Her şeyin kararı güzel.
* Aynı saatlerde, TRT’de Sakarya Fırat dizisi, Samanyolu’nda Ölümsüz Kahramanlar, atv’de Aşk Bir Hayal var. Hepsinde de çatışan askerler ve ailelerinin hayatları anlatılıyor. Hakikaten insanın açılımcı yüreğine su serpiyor! Öyle abartılı bir militarizm ve sulu göz asker hikayesi var ki, izleyenin içi kasılıyor.
* Digiturk, bir de ‘Tivi bitti, şimdi Digi’ iddiasıyla reklam kampanyası yürütüyor. Digiturk izlemeye çalışıp da ufacık bir rüzgarda, yağmurda “Sinyal gitti birader” yazısıyla karşılaşanlar, bu reklamlara gülüyordur. Dünyanın izlemesi en zor, imkansız yayını Digiturk, neredeyse suyla birlikte eriyip gidiyor.
* Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın Testere soslu yılbaşı skeci, galiba geçen yılın en iyi skeciydi. Hem suyunu çıkarmadan, hem de güldüreceğim diye zorlamadan yapılmış, gayet başarılı bir parodi örneğiydi. Tahammülü zor bir program olduğunu düşünüyorum, ama yeri gelince kutlamak gerek.
* Deli Dolu Duygular diye bir program var. Sunucunun adını program adına dönüştürmenin son örneklerinden. Fakat dünyanın en sakin programı. İki kişi karşılıklı oturup, sağlık falan gibi ciddi konuları konuşuyorlar. Deli dolu olan ne?..
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

PEMBE TABLONUN KARA GERCEĞi

SONRAKİ HABER

GERÇEĞİN GÖZÜYLE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...