07 Ocak 2010 00:00

Televizyonu kapatın, cep telefoncuya çevirin bari

Ezel dizisi sayesinde televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Dizide Kenan İmirzalıoğlu ile Cansu Dere’nin öpüşme sahnesi, daha televizyonda ...

Paylaş

Ezel dizisi sayesinde televizyon tarihinde bir ilk yaşandı. Dizide Kenan İmirzalıoğlu ile Cansu Dere’nin öpüşme sahnesi, daha televizyonda yayınlanmadan “OPUSME yaz, gönder, telefonuna indir” mesajlarına konu oldu.
Dizi reytinglerini nakte çevirme arzusu, dizilere sınır tanıtmıyor. Bu kez de Ezel dizisinde “önce cep telefonunda” olayı yaşandı. Olay şöyle gerçekleşti.
‘BEKLENEN’ ÖPÜŞME
Ezel dizisinin pazartesi günkü bölümünde, Ezel ve Eyşan karakterlerinin öpüşmesi bekleniyordu. Bekleniyordu, çünkü bu karakterler daha önce üç kez yan yana gelmiş, yakınlaşmış ama bir türlü öpüşmemişti. Bölümün fotoğraflarından ve özetinden, bu kez “beklenen” öpüşmenin gerçekleşeceği belli oluyordu. Gazetelerde de bölümün çekildiği haberleri günler öncesinden yer aldı ve seyirci bu sahneye hazırlandı.
Nihayet, Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı Ezel ile Cansu Dere’nin oynadığı Eyşan İstiklal Caddesi üzerinde karşı karşıya geldiler. Yüksel Aytuğ’un da köşesine taşıdığı olay, şöyle devam etti:
DAHA TELEVİZYONDA ÇIKMADAN
Tam yakınlaşma sırasında, ekranın altında bir reklam bantı belirdi: “Öpüşme yaz, 39..’a gönder, Ezel ile Eyşan’ın müthiş öpüşme videosu cebine gelsin...” Üstelik bu ilan verildiği sırada, henüz öpüşme televizyonda bile yayınlanmamıştı.
Böylece, Ezel dizisi bir ilke imza atarak, izleyiciye, henüz yayınlanmamış bir sahneyi cep telefonuna indirme hizmeti vermiş oldu.
MEŞHUR ÖPÜŞME
Öpüşme sahnelerine sık sık vurgu yapan magazin programları ve dizi tanıtımları, daha önce de Aşk-ı Memnu başta olmak üzere birçok diziyi öpüşme ve sevişme sahnelerini öne sürerek pazarladı. Aşk-ı Memnu’nun eski bölümlerinin yer aldığı DVD’nin üzerinde de şöyle yazıyor: “Bihter ile Behlül’ün meşhur öpüşme sahnesi burada.” (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Başka türlü İstanbul 2010 Kültür Başkenti

SONRAKİ HABER

Görmeyen ve duymayanların dikkatine!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa