09 Ocak 2010 00:00

ERDOĞAN’DAN SEÇİM AÇIKLAMASI

BAŞBAKAN Erdoğan’ın 2010 yılı takviminde erken seçim yok. Bahçeli’yi iktidarı bırakıp kaçıp gitmekle suçlayan Erdoğan, Baykal’ı da “7 yılda girdiği üç ...

Paylaş

BAŞBAKAN Erdoğan’ın 2010 yılı takviminde erken seçim yok. Bahçeli’yi iktidarı bırakıp kaçıp gitmekle suçlayan Erdoğan, Baykal’ı da “7 yılda girdiği üç seçimde partini nereden nereye getirdin?” sözleriyle eleştirdi.
BAHÇELİ VE BAYKAL’I ELEŞTİRDİ
AKP Kadın Kolları Eğitim Toplantısı’nda konuşan Erdoğan, muhalefeti eleştirdi. “Bunlar düşünmüyorlar. Bunların meselesi ne yapalım da ülke karışsın” diyen Başbakan Erdoğan, konuşması boyunca Baykal ve Bahçeli’ye yüklendi. Erdoğan “CHP’ye bir şey demeyeceğim, hayatında iktidar yok. MHP de iktidar ortağıydı. Şimdi erken seçim diyor. Hangi yüzle erken seçim istiyorsun, millet sana 5 yıl iktidar verdi, 3.5 yıl dayanıp bırakıp kaçıp gittin” şeklinde konuştu. “Dünyanın gelişmiş ülkelerinde erken seçim mantığı yok. Bu geri kalmışlığın alametidir” diyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Sayın Baykal kendi partisinin oy oranlarını bıraktı, AK Parti’nin oy oranını kendisine dert etti, sağ olsun. Sayın Baykal kendi partinin oy oranı nerede?” şeklinde konuştu.
ERKEN SEÇİM OLMAYACAK
Erken seçim olmayacağını söyleyen Başbakan Tayyip Erdoğan, “Eğer o ülkede istikrar ve güven yoksa sermaye gelmez. Para cıva gibidir, uygun zemini bulur o ülkeye kaçar” ifadelerini kullandı.


ÖNCEKİ HABER

Atalay: Açılım tasarıları Meclis’e geliyor

SONRAKİ HABER

Savcılar, Kanadoğlu’nun ifadesini aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...