11 Ocak 2010 00:00

zama zingo

* Yeni dizilerden Aşk ve Ceza’ya bayıldım. Bu köşeye çok malzeme çıkacak

Paylaş

* Yeni dizilerden Aşk ve Ceza’ya bayıldım. Bu köşeye çok malzeme çıkacak. Başroldeki kadının, ablasının başına kötü bir kürtaj olayı gelmiş, bu yüzden de “evlenmeden olmaz” kararı vermiş. Fakat sonra, yine bu yüzden nişanlısı onu aldatınca bu sefer gördüğü ilk adamla birlikte olmaya karar vermiş. Ona da peki... Ama zaten daha en başta çıkarılması gereken sonucu hiç anlamadığı için bu bir gecede de başına gelen aynı. İstenmeyen gebeliği önlemenin bir yolu, cinsel hayattan elini eteğini çekmek olabilir, olmaz demiyorum. Ama korunmanın başka yolları da var, diyorum.
* Nihayetinde, bütün dizinin hikayesi bunun üstüne kuruldu. Kızımız, ilk bölümde bir gecelik ilişkisinden hamile kaldı. Esas oğlan da, elinde kolyeyle kalakaldı.
* Fakat, Türkiye’de jön yok diyenler halt etmiş. Kolyeyle karşılıklı en az on beş dakika oynadı o genç adam. Ben gözlerimle gördüm. Kolyeyle oynadı diyorum.
* Haneler’deki ‘Nayır nolamaz’ tayfası, uzayınca iyice sıkıcı hale gelmeye başladı. Yılbaşı skeçlerinin tekrarını izledim. “Tombala üç tokat” ne ya? Bir skeçteki tek komedi ögesi, erkeğin kadını tokatlaması olabilir mi? Oluyor, üstelik haftalarca devam ediyor. Bu dizi giderek erkekleri dayakçı, kadınları da mazoşist olarak yetiştiriyor!..
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Çocuğumun hayatını bir çuvala değiştirdiler

SONRAKİ HABER

FORRESTER’İ BULMAK KANALTÜRK 19.45

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...