13 Ocak 2010 00:00

BDP’den ‘Demokratik Siyaset’ toplantıları

BARIŞ ve Demokrasi Partisi, olağanüstü kongresi öncesinde fikir alışverişinde bulunmak üzere, Kürt siyasetçiler ve kitle örgütü temsilcileriyle ‘Demokratik Siyaset İçin Demokratik Katılım’ toplantıları düzenlemeye başladı.

Paylaş

BARIŞ ve Demokrasi Partisi, olağanüstü kongresi öncesinde fikir alışverişinde bulunmak üzere, Kürt siyasetçiler ve kitle örgütü temsilcileriyle ‘Demokratik Siyaset İçin Demokratik Katılım’ toplantıları düzenlemeye başladı. Toplantıların dünkü bölümünde, BDP’liler Kürt siyasetçilerle bir araya geldi. Bugün ise kitle örgütleriyle toplantı yapılacak.
BDP, 1 Şubat’ta yapılacak olan olağanüstü kongre öncesinde Kürt siyasetçilerle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla toplantı düzenledi. Toplantıya, aralarında Kamil Ateşoğulları, Altan Tan, Sedat Yurttaş, Ayhan Bilgen, Esat Canan, Sezgin Tanrıkulu, Emirali Şimşek ve Tuncer Bakırhan’ın da bulunduğu bazı yazarlar, akademisyenler ve kitle örgütü temsilcileri katıldı.
BDP Iğdır Milletvekili Pervin Buldan’ın da katıldığı toplantıda konuşan BDP Genel Başkanı Demir Çelik, bütün olumsuz gelişmelere rağmen, sürecin doğru işlemesi ve hizmet etmek için rol oynamak istediklerini dile getirdi. Çelik’in konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

UFUK

SONRAKİ HABER

Albay Dursun Çiçek’e askeri soruşturma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...