13 Ocak 2010 00:00

Manisa’da fazla çalışmaya karşı eylem

SES Manisa şubesi yaptığı basın açıklamasıyla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşanan sağlık personeli ve hemşire eksikliğinden dolayı yaşanan fazla çalışmayı protesto etti.

Paylaş

SES Manisa şubesi yaptığı basın açıklamasıyla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşanan sağlık personeli ve hemşire eksikliğinden dolayı yaşanan fazla çalışmayı protesto etti. Hastane bahçesinde toplanan sağlık çalışanları artık katlanılamaz hale gelen personel eksikliğini protesto etti.
Basın açıklamasını okuyan SES Manisa Şube Sekreteri Figen Pehlivan hastanedeki personel sıkıntısının giderek arttığını belirterek SES CBÜ İşyeri Komitesinin sunmuş olduğu çözüm raporunun dikkate alınmadığını vurguladı. SES CBÜ İşyeri Temsilciliğinin çözüm önerilerinin; çalışan sayısının arttırılması, hemşire ve diğer sağlık çalışanları eksiğinin iş güvenceli ve kadrolu şekilde giderilmesi, Hastanenin taşınması düşünülerek hizmet sunumunun daha da aksayacağı göz önüne alınarak hasta kabulünün azaltılması, tüm bu konularda sendikamızın muhatap alınarak sorunun çözümü konusunda adım atılması, olduğunu belirten Pehlivan, aksi halde eylem ve etkinliklerin artarak süreceğini vurguladı. Eyleme katılan sağlık çalışanları slogan ve alkışlarla eylemi sona erdirdiler. (MANİSA)
ÖNCEKİ HABER

Tencere dibin kara...

SONRAKİ HABER

Kürtlerin yaşadığı mahallelere hizmet götürülmediği iddiası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa