15 Ocak 2010 00:00

Öğretmene ‘Azrail’ cezası

Namaz kılmayanların Azrail tarafından canlarının alınacağı konusunu içeren bir VCD’yi öğrencilerine izleten din bilgisi öğretmenine, uyarı cezası verildi.

Paylaş

Namaz kılmayanların Azrail tarafından canlarının alınacağı konusunu içeren bir VCD’yi öğrencilerine izleten din bilgisi öğretmenine, uyarı cezası verildi. Korku ve dehşet sahneleriyle dolu VCD’yi izleyen öğrencilerde davranış bozukluğu başlayınca veliler şikayetçi olmuş ve Gaziantep Valiliği öğretmen hakkında soruşturma açmıştı. CHP Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz de konuyu bir önerge ile TBMM’ye taşıdı. Ağyüz’e Milli Eğitim Bakanlığı’nca gönderilen cevapta, öğretmene uyarı cezası verildiği bildirildi.
KORKU FİLMİ GİBİ
Hasan Ali Yücel Lisesi Din Dersi Öğretmeni Fatma Yakar, geçen yıl Arapça ‘Rabbim geri döndür’ adlı bir VCD izletmişti. Korku filmlerindeki gibi efektler bulunan 35 dakikalık VCD’de, Kur’an-ı Kerim okuyan bir babanın, aynı evde kağıt oynayıp, müzik dinleyerek eğlenen oğlu Hasan’ı namaz kılması için uyarması konu ediliyor. Babasının sözünü dinlemeyen ve uyumaya başlayan Hasan, bir rüya görüyor. Elinde orak bulunan Azrail Hasan’ın canını alıyor. Bir imam tarafından yıkanıyor, kefenleniyor, gömülüyor. Yıkama sırasında şeytan da Hasan’a kaynar su döküyor. Hasan gömüldükten sonra zincirlerle bağlı olarak cehenneme götürülüyor. Korku içinde uyanan Hasan, “Rabbim beni geri döndür” diyerek namaz kılıp, affedilmesi için dua ediyor. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

DIŞİŞLERİ ÇALIŞANLARI BORDRO YAKTI

SONRAKİ HABER

Kadrolaşmaya karşı mücadele

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa