19 Ocak 2010 00:00

Şüpheli ölüm!

ORDU Yardımlaşma Sitesi’nde emekli albay ölü bulundu. Garip olan ölüm şekliydi. Gece yarısı balkondan düşmüştü.

Paylaş

ORDU Yardımlaşma Sitesi’nde emekli albay ölü bulundu. Garip olan ölüm şekliydi. Gece yarısı balkondan düşmüştü. Bu ölümle son zamanlarda yaşanan şüpheli asker ‘intiharlarına’ bir yenisi daha eklenmiş oldu.
Olay, Ayazağa Oyak Sitesi’nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Yılmaz, gece saatlerinde kalkıp su içmek için yatak odasından çıktı. Bir süre sonra uyanan Mahide Yılmaz, eşinin yanında göremeyince diğer odaları kontrol etti.
Eşini bulamayan Mahide Yılmaz, bir odanın açık olan penceresinden baktığında Süleyman Yılmaz’ı beton zemin üzerinde yerde kanlar içinde gördü. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Süleyman Yılmaz’ın öldüğünü belirledi.
Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis, Süleyman Yılmaz’ın intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
Öte yandan, Süleyman Yılmaz’ın 3 yıldır psikolojik tedavi gördüğünü belirten komşuları, zaman zaman halüsinasyonlar gördüğünü ve birileri tarafından takip edildiğini zannettiğini söyledi.
(İSTANBUL)

OKTAY DOSYASI TEKRAR AÇILDI
Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi’nin 13 yıllık başkanı Behçet Oktay’ın kuşkulu ölümünü konuştu. İntihar denilmişti. Ancak soruşturma yeniden açıldı. Çünkü cinayet şüphesi var. “İntihar etmesi mümkün değildir” raporuyla yeniden açılan Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay soruşturmasında sorgulamalar başlıyor. Oktay öldüğü sırada yanında bulunan ve elinde barut izi tespit edilen Halil Kesici ifadeye çağırıldı. Oktay’a müdahale eden sağlık ekibi de sorgulanacak. Ergenekon dosyasındaki iddiaya göre, Özel Harekat Dairesi Eski Başkan Vekili İbrahim Şahin ‘S -1’ isimli suikast timini Özel Harekatçılar’dan kurmuş, timi oluşturmak için Oktay’dan yardım almıştı.
ÖNCEKİ HABER

Hekimin sağlığını bozacak yasa

SONRAKİ HABER

Çetelere karşı afişe 6 ay hapis

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...