19 Ocak 2010 00:00

zama zingo

* Kıvanç Tatlıtuğ, televizyon programına katılıp şarkı söyledi. Behlül’den söz ediyorum diye açıklama yapmama gerek yok herhalde.

Paylaş

* Kıvanç Tatlıtuğ, televizyon programına katılıp şarkı söyledi. Behlül’den söz ediyorum diye açıklama yapmama gerek yok herhalde. Ahmet Kaya’dan söyledi, çok da sevdiğini söyledi. Ne Behlül taraftarıyım, ne de bu genç adamın ifadesiz bakışlarının meraklısıyım. Ama bu şarkı konusunda hoşgörülü olmak eğilimindeyim. Fena da söylemiyormuş. Ben şikayetçi değilim. İyi etti de söyledi.
* Mehmet Altan kendi gazetesinin kanalına çıkmış, ‘Ağca, İpekçi’yi öldürmedi’ demiş. İddia Uğur Mumcu’ya aitmiş; İpekçi’yi başkaları vurmuş, Ağca da o sırada oradaymış diye anlattı. İpekçi’yi öldürmekten ceza almış bir adam, başka birçok işte tetikçi olarak kullanılmış. Kimseler çıkıp da asıl meselenin bu adamın arkasındakilerin, emir verenlerin, kontrgerilla ağalarının, azmettirenlerin ortaya çıkması olduğunu söylemiyor. O muydu değil miydi? Velev ki değildi. Dün cezaevinden çıkan katili masum mu ilan edeceğiz? Bir sonraki adım o mu? Zaten haftalardır medyada ne kadar para kazanıp kimler tarafından ciddiye alınacağı haberleri yapılıyor. Bırakın bu ülkenin kontrgerilla faaliyetlerinin en meşhur tetikçisinden söz ettiklerini akıllarına getirmeyi, bir katilden söz ettiklerinin farkında değiller sanki.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

BU DAVA NE ZAMAN BASLAYACAK?

SONRAKİ HABER

AROG SHOW 20.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...