20 Ocak 2010 00:00

ASMMMO 20 yaşında

ANKARA Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası 20. Kuruluş yıldönümünü, binlerce meslek mensubunun katıldığı Volkan Konak konseri ile kutladı.

Paylaş

ANKARA Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası 20. Kuruluş yıldönümünü, binlerce meslek mensubunun katıldığı Volkan Konak konseri ile kutladı. Yoğun ilgi üzerine iki ayrı günde kutlanan 20. kuruluş yıldönümüne binlerce meslek üyesi katılarak, kuruluş yıldönümü sevincini paylaştı.
Milli Eğitim Şura Salonu’nda yapılan kutlama, Oda Başkanı Ali Metin Polat’ın açış konuşmasıyla başladı.
Polat, ASMMMO’nun ilk kurulan meslek odaları içinde yer alan geniş bir aile olduğunu söyledi. Demokrasi, şeffaflık ve mesleki ortak çıkarların savunulmasının her zaman ön planda tutulduğuna dikkat çeken Polat, “Geçen yıllar içinde, örgüt içi demokrasi, şeffaflık ve ortak çıkarların savunulması esas alınarak, birlikteliğimiz güçlendi ve aile yaşımız henüz 20 yıl olmasına rağmen büyük ve itibarlı bir isime sahip olduk” dedi.
Konuşmanın ardından ASMMMO üyeleri Volkan Konak’ın, Türkiye’nin farklı bölgelerinden seslendirdiği eserler ve okuduğu şiirler ile coştu, keyifli saatler geçirdi.
(Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Tüketiciler Birliği: Et fiyatlarını kim yükseltiyor?

SONRAKİ HABER

Türker’de eylemler de ücret sorunu da sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...