26 Ocak 2010 00:00

‘Hakkını ararsan alkolik derler’

KAPALIÇARŞI dizisinden çıkarılan başrol oyuncusu Nejat İşler, “Alkollü geldi, çıkarıldı” haberlerine açıklama getirdi.

Paylaş

KAPALIÇARŞI dizisinden çıkarılan başrol oyuncusu Nejat İşler, “Alkollü geldi, çıkarıldı” haberlerine açıklama getirdi. İşler, piyasaya da veryansın etti.
Nejat İşler, Kapalıçarşı dizisinde canlandırdığı karakterin neden öldüğünü açıkladı. Milliyet gazetesinden İlknur Taş’ın sorularını yanıtlayan İşler, “Piyasayla ilgili sorunum var. Piyasadan çıkmak istiyorum” dedi.
“Ünlü olmaktan sıkılıyor musunuz?” sorusuna, İşler şu yanıtı verdi: “Sizlerle, yaptığımız işler sayesinde karşılaşıyoruz. Bence böylesi makbul. Benim sokakta yürümemin bir haber değeri yok. Popüler olmayı sevmiyorum. Gittiğim yere gazetecileri arayıp, gelin beni arayın demiyorum. Çağıranlar varmış duyuyorum. Çağıranlara gidin, istediğiniz kadar haber yapın. Çağırmayanları ellemeyin. Sonrası tacize giriyor. Herkes aynı değil.”
Kapalıçarşı dizisinden sete alkollü geldiği ve disiplinsiz hareket ettiği gerekçesiyle çıkarılması hakkında da konuştu İşler. Dizi başlamadan yapımcıya “Çok çalışmayı sevmeyen biriyim. Beni çok çalıştırmazsan devam ederim, ama sıkılırım” dediğini söyleyen oyuncu, “Beş ay içinde sadece 10 gün tatil yapınca, bende her şey bitti” dedi.
“Adım çıkmış dokuza, inmez sekize!” diyen İşler, “Hakkını ararsan seninle ilgili alkolik de derler, başka şeyler de” diye devam etti. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

İNGİLİZ HASTA CNBC-e 22.00

SONRAKİ HABER

GERÇEĞİN GÖZÜYLE

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...