27 Ocak 2010 00:00

zama zingo

* TEKEL işçileri, medyanın her kesiminin görmezden gelemediği; herkesin gelip karışmak, laf söylemek, aklınca yol göstermek istediği çok önemli bir iş başarıyorlar.

Paylaş

* TEKEL işçileri, medyanın her kesiminin görmezden gelemediği; herkesin gelip karışmak, laf söylemek, aklınca yol göstermek istediği çok önemli bir iş başarıyorlar. Bu kötü bir şey değil, bu ilgiyi sonuna kadar hak ediyorlar. Ama görmezden gelememek başka, işçilerin televizyonu, gazetesi olmak başka. Onun için TEKEL işçilerinin, perde kurup Hayat Televizyonu’nun yayınını izlemelerini görmek, iki kere sevindirici. Hem işçiler adına, hem televizyonumuz adına.
* Zaten Kapalıçarşı’nın Cemal’inin hastası değildim, ama Nejat İşler’i tutuyorum. İsterse yapımcıyla çıkan anlaşmazlıkta haksız olsun, söylediği şeyler doğru ve hiç kimse çıkıp da söylemeye cesaret edemiyor, o yüzden onu tutuyorum. Dizi setindeki temponun insan haklarına aykırı olduğunu, o yüzden hiç tahammül edemediğini söyledi en son. Set emekçileri, biraz biraz örgütlenme yolunda daha hareketliler ama henüz hiçbir şey değişmiş değil, o olağanüstü gereksizlikteki yarışma hali devam ediyor.
* Nejat İşler: “Gerçekten de çok saçma tempo var şu anda dizilerde. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvursak, hepimiz davayı kazanırız.”
* Recep İvedik tam televizyon filmiymiş. Konusu olmadığı için hiçbir şeyi takip etmene gerek yok. Zaten her küfredildiğinde gülelim diye yapmışlar, her “bip”te güleriz olur biter.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Kadın işçiler örnek oluyor

SONRAKİ HABER

BABİL 21.15 TNT

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...