30 Ocak 2010 00:00

zama zingo

* Canım Ailem’in geri dönmesinden de çok Ali ile Seyhan’ın halleri galiba beni biraz rahatlattı.

Paylaş

* Canım Ailem’in geri dönmesinden de çok Ali ile Seyhan’ın halleri galiba beni biraz rahatlattı. Gidip oraya bayağı bu ikisinin kafasını birbirine vurasım vardı çünkü. Biraz sakinleşecek gibi görünüyorlar, sakin izleyebildim.
* Ama bir diziye bir ay ara verince, yılbaşı bileti konulu bölümü bize ocak ayının sonunda izletmek gibi komik durumlar ortaya çıkabiliyor. Dizideki yüz elli kişinin hiçbiri de, çocuğun elindeki bileti alıp listeyle karşılaştırmayı akıl edemedi ya, helal olsun. Sırf gerilim olsun. Aziz’e yapılan gereksiz artistlik de öyle. Zaten borcu taksit taksit ödemek üzere anlaşmışsın, bilete ikramiye çıktığını duyunca neden hemen “İki saate ödüyorum” havalarına giriyorsun? İşte, maksat, ödeyemesin ki gerginlik olsun. Bir gereksiz gerginlik daha. Hadi bakalım!..
* BKM Mutfak ekibindeki Pelin, yani şişman olan genç kadın, Rasim Öztekin’in kızıymış. Rasim Öztekin’le konuşmuşlar, kızına hiç torpil yapmadığını anlatmış da, o zaman öğrendim. Kızı olduğunu bile bilmiyorduk, torpil işine girmemiş olması inandırıcı gerçekten.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Gel gör beni beni ÖSS neyledi…

SONRAKİ HABER

YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ KANAL7 10.30

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...