01 Şubat 2010 00:00

Demokrat mühendisler kazandı!

MAKİNE Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, gerçekleştirdiği 25. olağan genel kurulu ile yeni yönetimini belirledi.

Paylaş

MAKİNE Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, gerçekleştirdiği 25. olağan genel kurulu ile yeni yönetimini belirledi. Kendilerine “Çağdaş Demokrat Makine Mühendisleri Grubu” adını veren eski dönem yönetim kurulu üyeleri, tek listeyle girdikleri seçimlerde tekrar yönetime seçildiler.
Yeniden başkanlığa seçilen MMO İzmir Şube Başkanı Mehmet Özsakarya, 24. dönem çalışma programlarını geçen genel kurulda hep birlikte şekillendirdiklerini belirterek; “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda, ‘birlikte üretme ve birlikte yönetme’ anlayışıyla çağdaş, demokratik ve sanayileşen bir Türkiye, güvenli kentleşen bir İzmir ve daha güçlü çağdaş bir Makine Mühendisleri Odası ana hedefimiz olmuştur” dedi.
Ekonomik krizin her 3 ayda bir yüzlerce vatandaşı işsiz bıraktığını belirten Özsakarya, siyasi iktidarın bir ekonomi ve kalkınma politikası bulunmadığını söyledi. Özsakarya, tüm üyelerini meslek odalarına sahip çıkmaya davet etti.
TMMOB Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde dün gerçekleşen genel kurul seçimlerinde, yönetime seçilen kurul üyelerinin isimleri şöyle: Kazım Umdular, Melih Yalçın, Yüksel Yaşartekin, Güniz Gacaner, Cesim Duruk, Emre Göktepe ve Başkan Mehmet Özsakarya.
(İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Marmara’da soğuk havalar geri dönüyor

SONRAKİ HABER

Acıları 2.yılda da dinmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...