08 Şubat 2010 00:00

Erdoğan vekillerini dinleyecek

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, bugün AKP Genel Merkez’de AKP Grubu’nu toplayacak.

Paylaş

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, bugün AKP Genel Merkez’de AKP Grubu’nu toplayacak. Basına kapalı olarak gerçekleşecek toplantıda Erdoğan, “Demokratik Açılım” süreci, Anayasa değişikliği hazırlığı ve gündemdeki konularla ilgili milletvekillerinin görüş önerilerini alacak ve eleştirilerini dinleyecek.
Saat 14.00’te genel merkezde gerçekleşecek toplantıya milletvekillerinin eksiksiz katılması istenirken, AKP yöneticilerinin bir süre önce 60’şar kişilik milletvekilleriyle yaptıkları istişare toplantıları, rapor haline getirilerek Başbakan Erdoğan’a sunulmuştu.
NASIL BİR ANAYASA?
Önümüzdeki günlerde bir Anayasa değişikliğinin gündeme gelip gelmemesi de, milletvekilleriyle yapılacak toplantıda netlik kazanacak. Milletvekilleri, daha önceki istişare toplantılarında, bir Anayasa değişikliğinin artık olması gerektiği; ancak, olabilecek bir Anayasa değişikliğinin toplumu germeyen bir düzenleme olması görüşlerini dile getirmişti.
AÇILIM SÜRECİ
Demokratik Açılım sürecini eleştiren bazı AKP’li milletvekilleri, bundan sonra izlenecek yolu da yine Erdoğan’dan dinleyecekler. Özellikle bölge milletvekillerinin bu süreçte alınan kararlarda etkin olmadıkları eleştirilerine de Erdoğan yanıt verecek ve bölge milletvekillerinin eleştiri, çekince ve önerilerini dinleyecek.
KATILIM FIRÇASI”
Milletvekillerinin değişik konularda öneri, eleştiri ve şikayetlerini dinleyecek olan Başbakan Erdoğan, bazı konularda da milletvekillerine sitemlerini iletecek. Erdoğan, milletvekillerine bir kez daha, “İşiniz ne” diye soracak. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

Temiz elbise giyebilmek için

SONRAKİ HABER

‘Katil Erdoğan’ sloganı mahkemelik etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...