09 Şubat 2010 00:00

AKP’li başkana talih kuşu!

ANKARA’daki Etimesgut Belediyesi’nin AKP’li Eski Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz Milli Piyango yönetim kurulu üyeliğine atandı.

Paylaş

ANKARA’daki Etimesgut Belediyesi’nin AKP’li Eski Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz Milli Piyango yönetim kurulu üyeliğine atandı. 33 milyon borçla devrettiği belediyeye ise haciz geldi.
BELEDİYE DE BORÇLAR DA MHP’YE KALDI!
Ankara’daki Etimesgut Belediyesi’nin AKP’li Eski Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, Milli Piyango Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine atandı. MHP’ye bıraktığı belediyeye ise döneminden kalan borçlarından dolayı bir yıl geçmeden haciz geldi.
HACİZ KISKACI
Belediyenin bazı gayrımenkulleri için de geçen dönemden kalan borçlarından dolayı haziran ayında icra işlemi başlatıldı ve haciz konuldu. Yılmaz’ın başkanlığı döneminde dağıtılan kırtasiye setlerinin parası ödenmediği gerekçesiyle, ilgili firma da Etimesgut Belediyesi’ni dava etti. Etimesgut’un MHP’li Belediye Başkanı Enver Demirel, belediyeyi 33 milyon lira borçla devraldıklarını açıklamıştı.
BORÇ KAVGASI
Haciz işlemi üzerine MHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel geçmiş dönemde başarısız bir mali yönetim sergilendiğini iddia ederken, Serhat Kemal Yılmaz ise “Beceriksizliğini bahanelerle örtmeye çalıyor” sözleriyle kendini savundu. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

‘Türk’ün kafasına sıkarsan emniyet arkanda olur’

SONRAKİ HABER

ÇAMUROĞLU BİLE TATMİN OLMADI

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa