10 Şubat 2010 00:00

BANDIRMA’DA OKULLAR 4 GÜN TATİL

BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde su şebekesinde yaşanan arıza nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 15 Şubat’a kadar tatil edildiği bildirildi.

Paylaş

BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde su şebekesinde yaşanan arıza nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 15 Şubat’a kadar tatil edildiği bildirildi. İlçe Kaymakamı Ali Mantı başkanlığında toplanan Bandırma Hıfzıssıhha Kurulu, 25 Ocak tarihinden beri ilçede yaşanan susuzluk probleminden dolayı ilk ve orta öğretim okullarında 15 Şubat tarihine kadar eğitime ara verilmesini kararlaştırdı.
Bandırma Sağlık Grup Başkanı Zafer Yılmaz, Gönen Barajı’ndan ilçeye su sağlayan isale hattında bölgede etkili olan yağışlar sonrasında tekrar arıza yaşandığını söyledi. Bunun üzerine Bandırma Hıfzıssıhha Kurulu’nun ilçedeki ilk ve orta öğretim okullarının 15 Şubat’a kadar tatil edilmesine karar verdiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti: “İlçede bulunan eğitim kurumlarının birçoğunda su deposu bulunmuyor. Arızanın giderilmesi konusunda çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor.” (BANDIRMA)
ÖNCEKİ HABER

YÖK önünü göremiyor

SONRAKİ HABER

YURT-KUR’dan evrak süresi uzatımı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...