10 Şubat 2010 00:00

YÖK önünü göremiyor

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta Saraç, sınav takviminin aksayıp akmayacağı konusunda, “Danıştay kararından sonra hiçbirimiz önümüzü göremiyoruz” dedi.

Paylaş

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta Saraç, sınav takviminin aksayıp akmayacağı konusunda, “Danıştay kararından sonra hiçbirimiz önümüzü göremiyoruz” dedi.
YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta Saraç, sınav takviminin aksayıp akmayacağı konusunda önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacaklarını belirterek, “Danıştay kararından sonra hiçbirimiz önümüzü göremiyoruz” dedi. Prof. Dr. Saraç yaptığı açıklamada, 18 Şubat’ta toplanacak YÖK Genel Kurulu’nun erkene alınmasının söz konusu olmadığını bildirerek, “İstişare ediyoruz. Sınav takviminin aksayıp akmayacağı, ne olacağı hakkında yarın belki bir bilgilendirme toplantısı yapılabilir. Ama bu konuda teferruatlı bir bilgi veremiyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

Tartışmalı rektör ataması Meclis gündeminde
CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü, Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne Cumhurbaşkanı Gül’ün en çok oy alan Prof. Dr. Atilla Kılıç’ı değil de YÖK’ün listesinde üçüncü sırada yer alan Prof. Dr. Hayri Coşkun’u ataması ile tartışma yaratan rektör atamalarını Meclis gündemine taşıdı. Çöllü, Milli Eğitim Bakanı’nın yanıtlaması istemiyle, Meclis Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde YÖK’ün hakkında soruşturma yürüttüğü rektör adayını birinci sıraya getirdiğinin doğru olup olmadığını sordu. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

E.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi’nde döner sermaye krizi

SONRAKİ HABER

BANDIRMA’DA OKULLAR 4 GÜN TATİL

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa