11 Şubat 2010 00:00

TEKEL’in kadın işçileri Erdoğan’larla görüştü

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, kadın TEKEL işçileriyle Subayevleri’ndeki evinde görüştü.

Paylaş

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, kadın TEKEL işçileriyle Subayevleri’ndeki evinde görüştü. Görüşmeye Başbakan Erdoğan da katıldı. TEKEL’de çalışan kadın işçiler, sabah saatlerinden itibaren Başbakan’ın evinin önünde Emine Erdoğan ile görüşmek için bekliyordu.
İşçiler, ellerinde bir demet çiçekle Erdoğan’ın evinin önüne gelip Emine Erdoğan’la görüşmek istedi. Polislerce engellenen kadınlar, polis noktasında bekletiliyor.
Bir grup TEKEL işçisi kadın, Emine Erdoğan’la görüşmek için Başbakan’ın Subeyevleri’ndeki konutuna geldi. TEKEL işçisi kadınlar, Başbakan’ın evinin girişinde bulunan polis noktasında durduruldu. İşçilerle görüşen polisler, işçilerin görüşme taleplerini Emine Erdoğan’a ilettiler. Polisler sokak girişini kapatırken, Çevik Kuvvet’e bağlı ekipler evin önünde önlem aldı. Polis, işçilerin kimliklerini toplayarak GBT sorgusu yaptı. Bir süre sonra Emine Erdoğan’ın işçilerin talebini kabul etmesi üzerine görüşme gerçekleşti. Yaklaşık 40 dakika süren görüşmede Başbakan Erdoğan’ın da bulunduğu belirtildi. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

SESSiZ KALMAYACAĞIZ

SONRAKİ HABER

4-c’de onursuz yaşamaktansa...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...