13 Şubat 2010 00:00

Eylemden değil, reklamsızlıktanmış!

BU Kalp Seni Unutur mu dizisinin çekimlerine ara verilmesine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Paylaş

BU Kalp Seni Unutur mu dizisinin çekimlerine ara verilmesine ilişkin bir açıklama yapıldı. Yapımcı çekimlere ara verildiğini doğruladı, ama set ekibinin isyan ettiğini yalanladı. “Dizi devam edecek” demedi ama “Bitecek” de demedi.
Salı akşamları Show TV’de ekrana gelen “Bu Kalp Seni Unutur mu?” dizisinin yapım şirketi Asis Yapım’dan çıkan haberlerle ilgili açıklama geldi.
Asis Yapım adına açıklamayı yapan Bahadır Atay “Bu açıklamaya ‘Bu Kalp Seni Unutur mu?’ dizisiyle ilgili basında çıkan ve doğru olmayan haberler üzerine gerek duyulmuştur” cümlesiyle başladığı açıklamada, 17. bölümden sonra çekimlere 10 gün ara verildiğini belirtti. Atay, kararın gerekçelerini, “Televizyon dünyasının içinde bulunduğu ekonomik kriz, rating mücadelesi, Show TV kanalının bütün iyi niyet ve çabasına karşın Barter Anlaşmasını yenileyememesi gibi sebepler”e bağlarken, “Bazı yayın organlarında yazıldığı gibi Show TV’nin 10 bölüm para ödemediği yönündeki haberler ise gerçeği yansıtmamaktadır” dedi. Devamında, set ekibinin de ücret alamadığı için isyan etmediği belirtildi. Ama açıklamada, Show TV’nin düzenli ödeme yaptığı gibi bir ifade de kullanılmadı.
“Show TV Kanalı ve Asis Yapım çok değer verdikleri Bu Kalp Seni Unutur mu? dizisinin devamı için çabalarını sürdürmektedirler” diyen Atay, önümüzdeki hafta salı günü dizinin 17.bölümü ile yayında olacağını hatırlattı. Bir hafta aradan sonra 18. bölümle izleyiciyle buluşmayı ise “umut ettiklerini” söyledi. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

KARABORSA HAYAT TV 22.00

SONRAKİ HABER

Katilin sanal arkadaşları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...