13 Şubat 2010 00:00

zama zingo

* Bir kadın, Esra Erol’un evlilik programını arıyor. Amsterdam’da bir başka kadınla evlilik yapmış, onu anlatıyor.

Paylaş

* Bir kadın, Esra Erol’un evlilik programını arıyor. Amsterdam’da bir başka kadınla evlilik yapmış, onu anlatıyor. Gerçek midir, kurmaca mıdır bilemiyorum, arkadaki müziklerin çok hızlı değişmesi insanı kuşkulandırıyor gerçekten. Telefon konuşmasının sonunda, Esra Erol karşısındakini aşağılayarak telefonu yüzüne kapatıyor. Diyor ki, “Başka programlar var, onları ara.” Ne var mesela? Bu kadar saçma bir telefon kapama gerekçesi hiç duymamıştım. Sonra yorumlara başlıyor, “Bunların işi gücü yok...” E ama Esra Erol, senin programına bugüne kadar katılan milyon tane insanın işi gücü yok, evlenmeye çalışmaktan başka. Ne olsun istiyorsun sen?
* Aşk-ı Memnu’nun son bölümünü “Kuşkulanma”ya ayırmışlar ya, bütün bölüm, Adnan Bey’in kuşkulanmasını her yüz ifadesinde, her diyalogda, her bakışmada, her müzikte bize hissettirdiler. Kuşkudan yoruldum.
* RTÜK’ün konulara karışması iyice enteresan hale geldi. Mesela, yengesiyle birlikte olmak “Türk aile yapısı”na aykırı bulunuyor ya, hani Halit Ziya’nın yüz yıllık kitabı da bu arada “Türk aile yapısı” dedikleri şeye yüz yıldır bir abide gibi itiraz ediyormuş demek ki. İspiyon etmek gibi olmasın da, yarın bunlar “Bu dizide evlilik dışı çocuk doğuruldu, aykırı”, “Bu dizide kız kardeşler başlarında ana baba olmadan yaşıyor, aykırı”, “Bu dizide iki erkek aynı evde kalıyor” ne bileyim, adamların hayal gücü geniş...
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Öfkemiz kapitalist düzene, desteğimiz TEKEL direnişine!

SONRAKİ HABER

KARABORSA HAYAT TV 22.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa