15 Şubat 2010 00:00

EMEP’ten İşçi Derneği’ne ziyaret

EMEK Partisi (EMEP) Ordu İl Örgütü, taşeron işçilerin önderliğinde kurulan İşçi Dayanışma Derneği Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Paylaş

EMEK Partisi (EMEP) Ordu İl Örgütü, taşeron işçilerin önderliğinde kurulan İşçi Dayanışma Derneği Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarete, Emek Partisi İl Başkanı Coşkun Özbucak, Sekreter Zafer Kaya, Engelli Hakları Komisyonu Başkanı Metin Aksoy katıldı.
Ordu’da hastane, belediye, Mili Eğitim gibi kamu işyerlerinde taşeron şirketler tarafından çalıştırılan işçilerin sendikalaşma mücadeleleri, yasalardan kaynaklanan zorluklar nedeniyle istenilen sonucu vermeyince, işçiler, çözüm olarak bir dernek çatısı altında örgütlenmişlerdi.
Ziyarette konuşan EMEP Ordu İl Başkanı Coşkun Özbucak, derneğin kurulmasını sevinçle karşıladıklarını ve bu başarıyı sağlayan işçileri bir an önce ziyaret ederek kutlamak istediklerini söyledi. Özbucak, “Emek Partisi işçi ve emekçilerin kendi partisidir. Bu nedenle kurulan bu derneği önemsiyoruz” dedi. Dernek Başkanı Abdülaziz Özen ise ziyaretten memnun olduklarını, ayrıca Emek Partisi’nin ilk ziyaretçileri olduğunu söyledi. (Ordu/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

BAYKUŞ

SONRAKİ HABER

‘Sevgi her gün 3 kadın öldürüyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa