15 Şubat 2010 00:00

Baykal başbakan’ın mutsuzluğunun sırrını buldu!

CHP’nin “İstanbul aşkına Türkiye aşkına” temalı 33’üncü Olağan İstanbul İl Kongresi, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapıldı.

Paylaş

CHP’nin “İstanbul aşkına Türkiye aşkına” temalı 33’üncü Olağan İstanbul İl Kongresi, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapıldı. Yaklaşık 5 bin kişilik kongrede Sevgililer Günü nedeniyle “kırmızı kalp içinde ok”un yer aldığı amblem kullanıldı.
Girişte gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, “Tek aday mısın” sorusuna ise “640 delegeden 600’ünün imzasıyla aday oldum” dedi.
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin İstanbul İl Kongresi’nde konuştu. Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Benim de zaman zaman moralim bozuluyor” sözlerini değerlendirdi. Baykal, “Moralinin bozulması için aslında bir sebep yok. Bir eli yağda bir eli balda. Ama onun moralini neyin bozduğunu biliyorum. Onun moralini seçim anketleri bozuyor” dedi. Baykal “İçişleri Bakanı çıkıyor, eski DTP'li Ahmet Türk'e 'hakimlere ayarladık, Habur'dan gelenler girecek' diyor. Böyle ülke yönetilir mi? Ankara'ya döner dönmez hükümet, İçişleri ve Başbakan hakkında gensoru vermek öncelikli görevimiz olacak” diye konuştu. Bu açıklamaların ardından bir açıklamada İçişleri Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlık ‘iddia edilen ifadelerin gerçek dışı olduğunu’ bildirdi.
(İSTANBUL)




ÖNCEKİ HABER

Bölgede işsizlik 6 yılda 3 kat arttı

SONRAKİ HABER

Başkanın öğretmeni Teftiş Kurulu başkanı oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...