16 Şubat 2010 00:00

CHP’de değişimin sinyalini mi?

CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz bugün Türkiye’nin yaşadığı koşullar çerçevesinde CHP’nin iktidar şansının en yüksek olduğu dönemlerden ...

Paylaş

CHP Grup Başkan Vekili Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz bugün Türkiye’nin yaşadığı koşullar çerçevesinde CHP’nin iktidar şansının en yüksek olduğu dönemlerden birinde olduğuna inanıyoruz. Kurultaydan sonra CHP’de ciddi değişimler olacak” dedi.
Kılıçdaroğlu, Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki yabancı dil eğitimi veren bir dershaneyi ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti.
SEÇİM ANKETLERİ
Seçim anketlerini hatırlatarak, gelecek yıl yapılacak seçimlerde CHP’nin durumunu nasıl gördüğünü soran bir öğrenciye de Kılıçdaroğlu, “Biz bugün Türkiye’nin yaşadığı koşullar çerçevesinde CHP’nin iktidar şansının en yüksek olduğu dönemlerden birinde olduğuna inanıyoruz. Kurultaydan sonra CHP’de ciddi değişimler olacak” diye yanıt verdi.
DENİZ FENERİ
Gündeme yönelik soruları yanıtlayan Kılıçdaroğlu, bir öğrencinin “Deniz Feneri’nin üstü kapandı mı” sorusu üzerine, “kapanmadığını ve bu konunun üzerini kapattırmayacaklarını” söyledi.
“Bazı şeyler biliyoruz ama şu aşamada onları açıklamanın çok doğru olmadığı kanısındayım” diyen Kılıçdaroğlu, “bu davanın başka ayakları da olduğunu” öne sürdü. (İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Polis’ten mehterli, gazlı müdahale

SONRAKİ HABER

Patronlardan hükümete ‘ince’ eleştiri!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...