16 Şubat 2010 00:00

Yandaş süperstar

AJDA Pekkan eylemde olan TEKEL işçilerine destek verdiğini açıkladı. Pekkan,TEKEL işçileri için ‘Yandaş olarak yanlarındayız’ dedi.

Paylaş

AJDA Pekkan eylemde olan TEKEL işçilerine destek verdiğini açıkladı. Pekkan,TEKEL işçileri için ‘Yandaş olarak yanlarındayız’ dedi.
Sevgililer Günü öncesi Suada Club’ta sahne alan, yaklaşık 1500 hayranının hınca hınç doldurduğu konserde, ‘Resim’, ‘Aynen Öyle’, ‘Oyalama Beni’ gibi sevilen parçalarını da seslendiren sanatçı ayakta alkışlandı.
Konser sonrası basına konuşan Pekkan, “Ambians muhteşemdi. Eğlenebilecek ender yerlerden biri olmuş. Tekrar burada sahne almak isterim” derken, eylem yapan TEKEL işçilerine de destek verdi. Pekkan, “Onlara çok üzülüyorum. Belki yanlarında olamıyorum fakat yandaş olarak onların yanındayım ve destek veriyorum” dedi.
Pekkan, bu sözleriyle Başbakan Erdoğan’ın “Tekel işçilerinin yandaşı” olarak gördüğü kesimlerin arasına ismini yazdırmış oldu. Başbakan Tayyip Erdoğan TEKEL işçilerinin eyleminin “masum olmadığını, ideolojik gruplardan etkilendiğini, muhalefetteki partilerin TEKEL işçilerini kışkırttığını, eylemin masum bir eylemden çıkarak hükümete karşı bir senaryonun parçası olduğunu söylemişti. Yandaşları tarafından kışkırtılan bir eylem olarak nitelediği TEKEL İşçilerinin mücadelesi için “Olayları abartarak, ajite ederek, kışkırtarak başaracaklarını zannediyorlar” şeklinde konuşmuştu. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Bienalin şimdilik sadece küratörleri belli

SONRAKİ HABER

Dört Aile, Bir hane, bir de söyleşi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...