20 Şubat 2010 00:00

zama zingo

* Ayrılık dizisi çaktırmadan final yapmış. Hani şu İsrail’in arıza çıkardığı TRT dizisi.

Paylaş

* Ayrılık dizisi çaktırmadan final yapmış. Hani şu İsrail’in arıza çıkardığı TRT dizisi. Politika öyle bir şey işte. Diziyi savunur gibi yaptılar, İsrail istedi diye yayından kaldırmak olmaz izlenimi yarattılar. İki bölüm sonra, Ayrılık’a veda... Reytingi mi düştü? Yo, ilk bölümlere göre artmıştı bile. Önceden zaten bitmesi mi planlanmıştı? Sanmıyorum. Bayağı İsrail’in tantanası üstüne oldu, ama belli etmeden...
* Aşk-ı Memnu’daki “memnu”nun anlamını bilen ama kimin o memnu aşkı yaşadığını bilmeyen birine rastladım. Kimin kimi kimle aldattığını bilmeyen yok sanıyordum. Üstelik her gün gazete okuyan bir insan, bunu öğrenememeyi başarmış. Duygulandım, ağladım. Sonra da Aşk-ı Memnu’yu izledim.
* Bu Hilmi Önal, Adnan Bey’e “Karın seni aldatıyor” diyor ya. Neden diyor? Amaç ne? Adam bunu öğrenip kanıtlamak için aylarca uğraştı. Sonunda emin oldu. Sonra da kocaya haber verdi ama sadece haber... Gazetelere söyleyip haberi patlatsa anlayacağım, Adnan’a “Şöyle yapmazsan bunu başkalarına söylerim” diye şantaj yapsa anlayacağım, Adnan’la Bihter’i ayırıp Bihter’i tavlamak istese anlayacağım, Adnan’a iyilik yapıp onunla arkadaş olmak istese anlayacağım. Ama adam bunların peşinde değil. Niye bu kadar salak bir hamle yapıyor o zaman? Sadece azarlanıyor. Adnan’ı da iyice aptal durumuna düşürüyor.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Şimdi değilse ne zaman?

SONRAKİ HABER

SİL BAŞTAN tv8 21.15

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa