22 Şubat 2010 00:00

İŞSİZ BABA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

İZMİR’in Balçova ilçesinde, cezaevinden 3 ay önce çıkan ve 1 haftadır evine ekmek götüremeyen 2 çocuk babası 43 yaşındaki O.A, viyadükte intihar girişiminde bulundu.

Paylaş

İZMİR’in Balçova ilçesinde, cezaevinden 3 ay önce çıkan ve 1 haftadır evine ekmek götüremeyen 2 çocuk babası 43 yaşındaki O.A, viyadükte intihar girişiminde bulundu.
İkiçeşmelik semtinde oturan O.A, 5 yıllık hapis cezasını 3 ay önce tamamladı. Cezaevinden yeni çıktığı için kimsenin iş vermediği, 3 aydan bu yana evinin kirasını ödeyemeyen ve evine ekmek götüremeyen O.A, alınan bilgilere göre yürüyerek geldiği Balçova’da İzmir-Çeşme Otoyolu’ndaki viyadüğe çıktı. Çevredekilerin durumu bildirmesiyle, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, olay yerine geldiler. Ancak cep telefonuyla ilçe emniyet amiri ile görüştürülen O.A, bir türlü ikna olamadı. Kendini boşluğa bırakmak isteyen O.A, polislerce aşağı indirildi.
O.A, neden intihar etmek istediğini, basın mensuplarına gözyaşı dökerek şöyle anlattı:
“Bir iftira sonucu uyuşturucu suçundan tutuklandım. 5 yıl cezaevinde yattım. 3 ay önce de cezamı tamamlayıp çıktım. İş bulmak için çalmadığım kapı kalmadı. Bir türlü iş bulamadım. Adalet Bakanlığı’na bile mektup yazdım. Sabıkalı oluşumdan dolayı kimse iş vermedi. Ev kiramı ödeyemez hale geldim. Çocuklarım aç, susuz. Bir haftadır eve ekmek götüremiyorum. Son çare olarak ölmek istedim. Polisler tutmasaydı kendimi atıyordum.”
(İZMİR)
ÖNCEKİ HABER

Arızlılı depremzedelerden Haiti’ye destek

SONRAKİ HABER

EVRENSEL DAĞITIMINA ENGELLEME VE CEZA

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...