26 Şubat 2010 00:00

GENÇLER DAHA AKTİF OLMALI

BAHÇELİEVLER Kemal Hasoğlu Lisesi öğrencileri TEKEL işçislerinin yanında.

Paylaş

BAHÇELİEVLER Kemal Hasoğlu Lisesi öğrencileri TEKEL işçislerinin yanında. Direnişi sorduğumuz öğrenciler, gençlerin daha aktif destek vermesi gerektiğini belirtirken, daha fazla bilgilendirmeye ihtiyaç duyduklarını söylediler.
Murat Tatlısu, gençliğin işçinin yanında, emekçinin yanında olup TEKEL işçilerine destek vermesi gerektiğini söyledi. TEKEL dendiğinde aklına artık direniş geldiğini belirten Ozan Dolaş, gençliğin daha aktif bir tavır sergilemesi gerektiğini kaydetti.
Gençliğin verdiği destek de dahil olmak üzere işçilere somut desteğin yetersiz olduğunu ifade eden Soner Bulan, “Gençlerin bu konuda bilinçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.
“TEKEL dendiğinde aklıma, emeklerinin karşılığını alamayan, sömürücü düzene karşı gelen işçiler geliyor” diyen Dilan Onay da gençliğin direnişçilere destek vermesinin önemine dikkat çekti.
TEKEL işçilerinin kendisine, evde anne ve babalarının alacağı cevabı bekleyen çocukları hatırlattığını söyleyen Serkan Ozan Güzel, gençlik olarak büyük bir destek vermelerinin önemine işaret etti.
Anıl Aytaç da gençlerin bu sürece daha aktif katılmasının önemini vurguladı.
Gizem Abanoz ve Derya Emre de, TEKEL işçilerinin direnişi konusunda daha fazla bilgilendirmeye ihtiyaçları olduğunu söylediler. (İstanbul/EVRENSEL)
Yasemin Güner
ÖNCEKİ HABER

Tersanede gurbetçi olmak

SONRAKİ HABER

TEKEL mücadelesi kararlılıkla sürecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...