01 Mart 2010 00:00

AKP’Li ASLAN: BDP’LiLER KELEPÇEYi HAK ETTi

AKP Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan, gözaltı ve tutuklamaları kastederek “BDP’liler kelepçeyi hak etti” dedi.

Paylaş

AKP Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan, gözaltı ve tutuklamaları kastederek “BDP’liler kelepçeyi hak etti” dedi. AKP’li veakil bunları söylerken, “Gazeteciler de yok rahat konuşalım” demeyi de ihmal etmedi.
Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker’in BDP’lilere yönelik “Kelepçeye şükredin” ve AKP Milletvekili İhsan Aslan’ın da tutuklamalarla ilgili olarak “Birkaç belediye başkanının tutuklanmasını çok abartıyorlar” şeklindeki sözlerinin ardından, şimdi de AKP Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan, “BDP’liler bunları hak etti” dedi.
BAKANDAN FEYİZ ALDI
AKP Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan, il teşkilatında partilileri ile bir araya getirdi. Yapılan sohbet sırasında, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker’in ve Milletvekili İhsan Arslan’ın BDP’lilere yönelik sözleri hatırlatılarak, Aslan’ın bu konuda ne düşündüğü soruldu.
‘GAZETECİLER YOK, RAHAT KONUŞAYIM’
Soruyu cevaplayan Aslan, “Biz AKP’liler olarak bu yapılanların yerinde olduğunu söylüyoruz. Gazeteciler de yok, rahat rahat konuşalım. Osman Aslan olarak söylüyorum. BDP’liler bunları hak etti. Yani kelepçeyi hak etti, şimdi gazeteciler burada olsaydı bunları söyleyemezdim. Konuyu farklı yerlere çekerlerdi. Bir daha söylüyorum, demek ki hak etmişler kelepçeyi. Hükümetimizin başındaki bakanların ve milletvekillerinin söyledikleri doğrudur. Hani tartışıyorlar ya, işte yok başkanlara kelepçe vurulmaz diye, kelepçe herkes için geçerlidir. Kanunlarda da bu var, kaçmamaları için kelepçe vurulur” diye konuştu.
(DİYARBAKIR)
ÖNCEKİ HABER

Başbakan İstanbulluyu çileden çıkardı

SONRAKİ HABER

Fatma Girik: Başbakan samimi değil

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...