02 Mart 2010 00:00

Süt üreticileri süt fabrikasının temelini attı

BURSA’nın Yenişehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde temeli atılan Süt Üreticileri Birliği tarafından yaptırılacak süt fabrikasının inşaatı hızla sürüyor.

Paylaş

BURSA’nın Yenişehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde temeli atılan Süt Üreticileri Birliği tarafından yaptırılacak süt fabrikasının inşaatı hızla sürüyor.
Yenişehir Süt Üreticileri Birliği’nin Karaköy’e yaptıracağı süt mandırasının bölge halkı açısından büyük önem taşıdığını söyleyen Yenişehir Süt Üretici Birliği Başkanı Nazif Tuna, fabrika inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.
Öte yandan, Yenişehir Süt Üreticileri Birliği’nin Genel Kongresi, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda, üyeler ve ortakların katılımı ile gerçekleşti. Tek adaylı olarak gidilen kongrede yeniden aday gösterilen Yenişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, üye ve ortakların güvenoyunu alarak, dört yıl daha Süt Üreticileri Birliği’nin başkanı seçildi.
Yenişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, seçimin ardından yaptığı konuşmada, “Birliğimizi kuralı yaklaşık 5 yıl oldu. Şimdilerde ise 604 üyemiz bulunuyor. Birliğimize bağlı 18 kooperatifin de 1500 üyesi var. Toplamda 2 binin üstünde üyemiz bulunuyor. Üyelerimizin ve ortaklarımızın bizlere verdiği güven ile bugüne kadar birçok başarılı çalışmaya imza attık. Yenişehir Süt Üreticileri Birliğimizin yaptığı işler, Türkiye’ye örnek oluyor. Çok yakında süt mandıramız hizmete girecek. Süt üreticisinin ve aynı zamanda tüketicinin hakkını korumak için mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (BURSA)
ÖNCEKİ HABER

Felçli yoksul, ‘rutin’ yüzünden cezaevinde

SONRAKİ HABER

‘Samsun’da var Samsun için al

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...