04 Mart 2010 00:00

Tahtacı Alevilerinden birinci yıl etkinliği

BORNOVA’nın Naldöken Mahallesi’nde yaşayan Tahtacı Alevileri, geçen yıl kurmuş oldukları Naldöken Tahtacıları Kültür ve Dayanışma Derneği’nin birinci yılını ...

Paylaş

BORNOVA’nın Naldöken Mahallesi’nde yaşayan Tahtacı Alevileri, geçen yıl kurmuş oldukları Naldöken Tahtacıları Kültür ve Dayanışma Derneği’nin birinci yılını düzenledikleri bir etkinlikle kutladı.
Bornova Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen, şenlikte yer alan tiyatro, şiir ve müzik dinletileri katılanların beğenisini topladı.
Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mustafa Tosun, “El ele verince her şeyin üstesinden gelebileceğimizi biliyorduk. En büyük hedefimiz kültürümüzü yaşatmak ve yozlaşmanın önüne geçmek. Bunun için öncelikle gençlerimiz arasında tiyatro, müzik gibi çalışma grupları başlattık. İzmir’in çeşitli yerlerine geziler ve mahallemizde konserler düzenledik” diyerek, herkese teşekkür etti.
Gece, mahalle gençlerinin hazırladığı şiir dinletisi ve tiyatro gösterimiyle devam etti. Etkinlik Grup Üç Yürek’in verdiği konserle sona erdi. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

ÖZGÜRLÜKLER

SONRAKİ HABER

İlaçta kaos erteleme getirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...