04 Mart 2010 00:00

zamazingo

* Aşk ve Eza dizisindeki en makul insan, şu reklam ajansının ortağı olan kadın, en katakullicileri mi çıktı ne?

Paylaş

* Aşk ve Eza dizisindeki en makul insan, şu reklam ajansının ortağı olan kadın, en katakullicileri mi çıktı ne? Hangi ara öyle oldu; aşktan mı oldu, hiç anlayamadık.
* Makul dedim de, Nurgül Yeşilçay’ın oynadığı karakter, her bölüm bir manasızlığa imza atarak rekora koşuyor. Bu bölümde de, sevgilisi Savaş randevuya gelmedi ya, biz gördük neden gelemediğini; hakikaten ölüm kalım meselesi vardı evde. Adam diyor ki: “Açıklamama izin ver...” Yasemin: “I-ııh...” Bu ne şimdi, bu mu aşk? Hani dizinin adında geçen, o mu? Tanıyamadım çünkü.
* Günlerdir Tarkan’la meşgul olduk. En son bırakılırken, “Türkiye seninle gurur duyuyor” diye slogan bile attılar. Gururun eroin alemiyle nasıl bir ilgisi var ben bilmiyorum, gurur duyanlardan değilim. Slogan faşistlerin sloganıydı, ben ona takıldım. Tarkan için kullanılmasına gönülleri razı oldu mu? “Bana da aynını dedilerdi, biz onunla aynı kefede miyiz?” diye düşünmez mi insan?..
* Tarkan suçlu mu, arkadaş kurbanı mı, içici mi, satıcı mı, hiçbiri mi diye diye haber bültenleri doldu. Güya haber veriliyor ama adi bir suçtan bir sanatçının içeri alınmasının bu kadar suyunun çıkarılmaması lazım. Yargılanıyorsa yargılansın, cezası neyse çeksin. Her gün, her dakika haberini vermek ne oluyor? Tarkan’ın her dakika evinde ne yaptığıyla ilgileniyorduk sanki de, karakol günlüğünü de takip eder olduk...
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Banka adı farklı ama işleyiş aynı

SONRAKİ HABER

TUYA’NIN ELLERİ tv8 14.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...