06 Mart 2010 00:00

zama zingo

* Şaşkın Memnu’daki herkesin şaşkınlığı tam tokatlık. Gideceksin,

Paylaş

* Şaşkın Memnu’daki herkesin şaşkınlığı tam tokatlık. Gideceksin, tokatlayacaksın, kendilerine gelmezlerse en azından sen rahatlarsın. Bihter’i Mihter’i geçtim, Hilmi Önal diye bir adam var ya; kötü adam, onun iki bölüm önce Adnan’ı arayıp “Karın seni aldatıyor” haberi vermesi saçmaydı, o zamandan belliydi. Amacı ne; iyilik mi yapıyor nispet mi yapıyor, şantaj mı yapıyor rezil mi ediyor diye düşünmüştüm, adam hiçbirini yapmadı. Hakikaten yapmadı, son bölümde suçlu pozisyonuna düştü, şimdi kaçıyor.
* Bu arada adama herkes Hilmi Önal diyor, o kadar abarttılar ki, oğlu bile öyle dedi! Oğlu geldi son bölüm, şoförün ensesinden tutmuş; “Hilmi Önal’ın adamıymış” deyiverdi.
* “Gazetelere düşersiniz” yaklaşımına da bayılıyorum. Gazeteler aşağıda bir yerde, Şaştı Memduh tayfası çok yukarıda bir yerde. Düşülebiliyor oradan aşağıya, Allah muhafaza!..
* Aynı olabilirdik de güzel kardeşim ama tersi de doğru. Farklı olabiliriz, farklıyız, ben de olaya oradan bakıyorum. Aynı olabilirdik, yani İngilizce “We could be the same”. İngilizcede aynı olacağımıza, herkes kendi dilinde farklı olsun, şahsen tercih ederim. Ayrıca şarkı sıkıcı bence. Yine de iş yapar diyorlar. Sertab’ın şarkısı birinci olmuştu da ne oldu, kimse şarkıyı söyleyemiyordu!..
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

90. yılında unuturulmak istenen tarih: Koçgiri 1

SONRAKİ HABER

KARABORSA HAYAT TV 22.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...