06 Mart 2010 00:00

İmzalarının takipçisi olacaklar

İZMİR’de iki buçuk aydır baz istasyonlarına karşı toplantılar yapan, imza masaları açan, panel düzenleyen Atatürk Mahallesi halkı, dün basın açıklaması yaptı.

Paylaş

İZMİR’de iki buçuk aydır baz istasyonlarına karşı toplantılar yapan, imza masaları açan, panel düzenleyen Atatürk Mahallesi halkı, dün basın açıklaması yaptı.
On binin üzerinde imza toplayan mahalle halkı baz istasyonlarının yerleşim alanı dışına çıkarılmasını istedi.
İnönü, Kızılay, Atatrük ve Evka-4 Mahallelerinin muhtarları, ÖVDER, Pir Sultan Derneği Bornova Şubesi, Dersimliler ve Çorum Eşençaylılar Dernekleri ile Emekli-Sen gibi kurumların katıldığı açıklama Atatürk Mahallesi Pazar yerinde yapıldı. ÖVDER İzmir Şube Başkanı Orhan Yüce, para kazanmak için mahalle halkının sağlığının hiçe sayıldığını belirterek, vatandaşların tek tek verdikleri dilekçeleri daha önceleri bir çok vatandaşın topladığı imzaların ve yazdıkları dilekçelerin Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Kurumu’na yönlendirildiğine dikkat çekerek, “Halbuki sorunu yaratan bu kurumdur” dedi. Valilik makamına verecekleri dilekçelerin takipçisi olacaklarını vurgulayan Yüce, özellikle dört okulun etrafındakiler başta olmak üzere, bölgede bulunan 150’nin üzerindeki baz istasyonlarının yerleşim yerlerinin dışına taşınmasını istediklerini söyledi. (İzmir/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

ADALAR VE RÜZGARLAR ÜLKESİ TEHLİKEDE

SONRAKİ HABER

ANKARA’DA ULAŞIM KRONiK DERT

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...