08 Mart 2010 00:00

zama zingo

* Feride ile Halim, seksen bölüm sonra biraz yakınlaşır gibi oldular.

Paylaş

* Feride ile Halim, seksen bölüm sonra biraz yakınlaşır gibi oldular. Bakarsınız, bir seksen bölüm sonra el ele bile tutuşurlar. Canım Ailem’de Meliha, Samim’i 20 yıl beklemiş ya, acısı seyirciden çıkıyor. Galiba biz de herkesi bir 20 yıl bekleyeceğiz.
* Dizide yanlış anlamaların da suyunu çıkardılar. Seyhan, hamile olduğunu saklıyor; Feride, Halim’i saklıyor, kızları istemeye geldiklerini herkesten saklıyorlar; o onu saklıyor, bu bunu saklıyor, kimse neler olup bittiğine dair bütünsel bir fikre sahip değil. Sonra da olaylar çözülsün diye on bölüm bekle... Ha gerçi Aşk-ı Memnu, bir tane sırla yüz elli bölümü devirdi, bunlar her bölümde on tane yeni sır icat ediyorlar. En azından daha bir hareketli, onu kabul ederim.
* Oyuncu Gürkan Uygun demiş ki, “Memati bana özgüven kazandırdı”. Gürkan Uygun kim diye düşünenler, herhalde bu lafı söyleyince anlamışlardır; Memati’yi herkes tanır çünkü bu ülkede. Fakat Memati ile kazanılan özgüvenden hayır gelir mi bilmiyorum. En azından çevresindekiler için korkutucu. Televizyon tarihinin en çok adam öldüren kahramanı belki de, özgüven onun güveni.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

Bir adım atalım

SONRAKİ HABER

LİLİT’İN KIZ KARDEŞLERİ KANAL24 20.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...