09 Mart 2010 00:00

zama zingo

* “Yürek” kelimesi bir şekilde dilimizden çıksa, ya da bir darbe planının falan adı olsa da, günlük hayatta kullanmaktan çekinir olsak...

Paylaş

* “Yürek” kelimesi bir şekilde dilimizden çıksa, ya da bir darbe planının falan adı olsa da, günlük hayatta kullanmaktan çekinir olsak, kaç tane televizyon programı tarih olur acaba? Birinden eminim, Ahmet Selçuk İlkan’ın sunduğu Son Romantik. Türkü programları da zora girer.
* TRT’nin gündüz kuşağı programı Günbegün, bugüne kadar gördüğüm programlar içinde aynı anda en çok kişinin konuştuğu program. Siyaset meydanlarında herkes birbirini bastırmak için, tartışmak için konuşurdu. Burada, normali zaten aynı anda herkesin konuşması üstüne. Çok yorucu olduğundan uzun süre tahammül edilemiyor zaten.
* Yetenek Sizsiniz’deki ölçütleri hiçbir zaman anlayamayacağım galiba. Burnunda bir şeyler taşıyan bir genç adam var mesela. Kendini bu alanda nasıl geliştirebilir, bir fikrim yok ama bu yeteneğiyle bir şeyler yapmak istiyorsa, bu imkana sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Ama her hafta aynı yarışmaya çıkıp ne yapacak ki? Bu hafta merdiven taşıdı, haftaya masayı deneyecek. Ya da taklitçi, ortada bir senaryo yok, bir tema yok, sadece aklına gelen taklitleri her hafta art arda sıralıyor. Daha kaç hafta böyle gidebilir ki?
* Aynı saatlerde Çok Güzel Hareketler’de de Demirel taklidi yapılıyordu. Yetenek Sizsiniz’de de yine en çok taklidi yapılan şarkıcılar, Bülent Ersoylar, Ferdi Tayfurlar. Bunların hepsi iyi güzel de, artık Ferhat Güzel taklitlerinin vakti gelmedi mi? Geldi de geçiyor hatta.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

70 gün önce başlamıştı her şey

SONRAKİ HABER

DAİMA CNBC-e 22.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa