10 Mart 2010 00:00

zama zingo

* En fantastik program adını ilan ediyorum: Çeyiz Şov. Çeyiz, malum gelin için hazırlanan eşyalara verilen ad, şov da İngilizce’de gösteri anlamındaki “show” kelimesinin okunuşu.

Paylaş

* En fantastik program adını ilan ediyorum: Çeyiz Şov. Çeyiz, malum gelin için hazırlanan eşyalara verilen ad, şov da İngilizce’de gösteri anlamındaki “show” kelimesinin okunuşu. Çeyiz, zaten gösterisi yapılan bir şey ama öyle kameralara çekilerek değil. Programın konusu o değil, çeyiz için yarışan “gelinlik” kızlar. Kesinlikle fantastik.
* Bir numaraya dayı yazınca “Kerpeten Ali’nin Ramiz Dayı taklidi” geliyor. Ramiz dayı, zaten bir dizi karakteri, öteki de aynı dizinin karakteri. Biri diğerinin taklidini yapmış, isteyen onu cebine indirebiliyor. Soru şu; Ramiz Dayı’yı gerçek sanmasak, indirir miydik?
* Esra Erol’da Evlen Benimle programında da Esra Ceyhan’ların Seda Sayan’ların başlattığı defile geleneği sürüyor. Ama bu programın konusu daha bir temalı olunca, komik geliyor. Programımızda evlenmek isteyen adam ve kadınlar yan yana gelmiş, ama önce bir mankenlerimizi gecelikleriyle stüdyomuza çağıralım. Garip.
ÇAĞDAŞ GÜNERBÜYÜK
ÖNCEKİ HABER

‘Sendikalarda kadının yeri artmalı’

SONRAKİ HABER

YUMURTA CNBC-e 22.00

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...