12 Mart 2010 00:00

Tek Gıda-İş’ten EMEP’e teşekkür ziyareti

TEK GIDA-İŞ Genel Başkanı Mustafa Türkel ve Genel Sekreteri Mecit Amaç, Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Levent Tüzel’i ziyaret etti

Paylaş

TEK GIDA-İŞ Genel Başkanı Mustafa Türkel ve Genel Sekreteri Mecit Amaç, Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Levent Tüzel’i ziyaret etti.
Tüzel’in yanı sıra genel başkan yardımcıları Sabri Topçu ve Abdullah Varlı ile İstanbul İl Başkanı Güven Gerçek tarafından karşılanan Türkel, 78 gün süren TEKEL direnişine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.
Ziyarette TEKEL direnişinde yaşanan sıkıntılar, sendikal hareketin geldiği durum üzerine sohbet edilirken, önümüzdeki dönem açısından da neler yapılması gerektiği konuşuldu. Sanayiinin başkenti olan Marmara Bölgesi’nde emek mücadelesini yükseltmek için çalışmalara başlayacaklarını söyleyen ve destek isteyen Türkel’e, Levent Tüzel’de “Bizde parti olarak sınıf mücadelesinin yükselmesi için elimizden gelen desteği veririz” dedi.
1 MAYIS ORTAK KUTLANMALI
Ziyarette 1 Mayıs’ın İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde her yerde ortak kutlanılması için girişimlerde bulunulması gerektiğine de dikkat çekildi. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

SULTANGAZİ’DE OKULLARDA KADROLAŞMA HIZ KESMİYOR

SONRAKİ HABER

Patronlar yüzde 51 barajında direniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...