12 Mart 2010 00:00

Chapel’de özgür seslerin gecesi

‘5’, adlı yeni projelerini hayata geçiren Sumru Ağıryürüyen, Oğuz Büyükberber, Anıl Eraslan ve Cenk Erdoğan, 6 Nisan’da Fenerbahçe’deki Chapel’de seyirciyle buluşuyor

Paylaş

‘5’, adlı yeni projelerini hayata geçiren Sumru Ağıryürüyen, Oğuz Büyükberber, Anıl Eraslan ve Cenk Erdoğan, 6 Nisan’da Fenerbahçe’deki Chapel’de seyirciyle buluşuyor. ‘5’ projesini oluşturan sanatçılardan Sumru Ağıryürüyen, farklı tarzlarda ve dillerde çalışmalarıyla tanınıyor. Projenin diğer müzisyenleriyse, basklarnetin önde gelen isimlerinden Oğuz Büyükberber, Fransa’da özellikle özgür doğaçlama alanında sesini duyuran Viyolonselist Anıl Eraslan ve başarılı müzik adamlarımızdan Gitarist-Besteci Cenk Erdoğan. Özgür doğaçlamadan geleneksele, farklı tarzlarda çalışmaları bulunan sanatçılar, bir buluşma niteliğindeki bu projede, Sumru Ağıryürüyen’in “Issız” albümünden parçaların yanı sıra, grup üyelerinin bestelerini ve çeşitli geleneksel ezgileri özgür doğaçlama penceresinden yorumluyorlar.
Bu muhteşem müzik ziyafeti Fenerbahçe’de bulunan İstanbul Chapel Bar and Music’te. 6 Nisan Saat: 22.00’de Atlıhan Sokak No: 3/5 (Dalyan Club içi)
(İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Okulda bilgisayar evde mum ışığı

SONRAKİ HABER

‘Sinop Cezaevi Sabahattin Ali Müzesi olsun’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...