13 Mart 2010 00:00

Gizli tanığı doğruladı, parayı yalanladı

ERZİNCAN Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in tutuklandığı soruşturmanın ana dayanağı 12 gizli tanığın ifadesiydi.

Paylaş

ERZİNCAN Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in tutuklandığı soruşturmanın ana dayanağı 12 gizli tanığın ifadesiydi. Bunlardan biri de “Munzur” kod adlı tanıktı. Soruşturmayı en başından beri takip eden CHP Milletvekili Ahmet Ersin’in Munzur’la görüşerek ona para teklif ettiği iddiası ortaya atıldı. Ersin önce bu iddiayı reddetti. Ancak Ersin’in Munzur’la Erzincan’daki bir otel lobisinde kalabalık bir grup içinde tokalaşma görüntüsü ortaya çıktı.
İddiaları yanıtlayan Ersin, “Ailevi sorunlarını anlattı bana. Ailevi sorun olunca, can güvenliğinden falan bahsetti. Ben de ne can güvenliği sorunun var deyince televizyonlara anlatırım dedi, ben de git savcılığa başvur dedim” diye konuştu.
İddialardan biri de gizli çekilmiş görüntülerde Ahmet Ersin’in elinde görünen siyah çantanın içinde 80 bin lira olduğu ve bu parayı Munzur’a verdiği yönündeydi. CHP’li vekili, “Yanıma pijama, traş takımımı falan aldım. Benim şu an Ziraat Bankası’na 20 bin lira tüketici borcum var, 80 bin lirayı nereden bulurum. Benim karanlık işlerle ne işim olur” diye konuştu. (ANKARA)
ÖNCEKİ HABER

HAYAT YAZILARI

SONRAKİ HABER

TSK’da bir ölüm daha!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...