17 Mart 2010 00:00

‘Gençlik tarihe damgasını vurmalı’

EMEK GENÇLİĞİ, Kadıköy’de lise, dershane ve üniversite öğrencileri ile birlikte bir etkinlik düzenledi.

Paylaş

EMEK GENÇLİĞİ, Kadıköy’de lise, dershane ve üniversite öğrencileri ile birlikte bir etkinlik düzenledi. “Geleceğimizin sistem tarafından karartılmasına karşı söyleyecek sözümüz var” diyen 50’ye yakın genç, Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.
Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Emek Partisi Kadıköy İlçe Yöneticisi Sercan Bakır, gençlerin örgütlü mücadelesinin önemine vurgu yaparak, ‘68 hareketinde Denizler mücadeleleriyle Türkiye tarihine nasıl damga vurduysa, buradaki gençlerin de mücadele ederek tarihe geçebileceklerini, bunun için de bu dönemde gençlerin taraf olmaları gerektiğini dile getirdi. Ardından lise, dershane ve üniversite çalışmalarına dair konuşmalar yapıldı.
Emek Partisi GYK Üyesi Metin İlgün ise gençliğin, partinin ve parti mücadelesinin açtığı yoldan ilerlemesi gerektiğini söyledi.
Etkinlik, Emek Partisi’ni anlatan sinevizyon gösteriminin ardından, çoğunluğunu Marmara Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu Kibele grubunun müzik dinletisi ile son buldu. (İstanbul/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

BiR ÇOCUĞA 28 TOKAT

SONRAKİ HABER

Gözaltında kayıp iddiası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...