17 Mart 2010 00:00

Evrensel ve Hayat Televizyonu’na Ödül

ESKİŞEHİR Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde gerçekleştirilen Sağlık ödülleri töreninde, Evrensel gazetesi ve Hayat Televizyonu basın dalında ödüle layık görüldü.

Paylaş

ESKİŞEHİR Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı çerçevesinde gerçekleştirilen Sağlık ödülleri töreninde, Evrensel gazetesi ve Hayat Televizyonu basın dalında ödüle layık görüldü.
Tıp Bayramı nedeniyle Eskişehir Tabip Odası tarafından Taşbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde birçok dalda ödül sahibini buldu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ödül töreninde mesleğinde elli, kırk ve otuz yılını dolduranlarla birlikte, sağlık alanında yapılan çalışmalar ve belde evi çalışmalarıyla ilgili ödüller dağıtıldı.
Basın dalında dağıtılan Sağlık Basın Ödülleri’nin bu seneki sahibi ise; Evrensel gazetesi ve Hayat Televizyonu Oldu. Yıllardır Evrensel gazetesinde çizdiği karikatürlerle büyük beğeni toplayan Sefer Selvi, en iyi karikatürist ödülüne layık görülürken, Hayat Televizyonu’nda yayınlanan, Dr. Zeki Gül ve Ata soyer’in sunduğu “Sağlıklı Günler” programı da en iyi sağlık programı dalında ödülün sahibi oldu.
Ödülü Eskişehir Tabip Odası Şube Başkanı Muharrem Şenel’in elinden alan Sağlıklı Günler Programının Sunucusu Zeki Gül; bu ödülün üzerlerindeki sorumluluğu daha da artırdığını belirterek;
“Bundan sonra nasıl daha iyi bir sağlık programı yaparız diye daha fazla uğraşmamız gerekir. Bu ödülün üzerimize yüklediği sorumlulukla, sağlık alanında uygulanan politikaları daha geniş kitlelere ulaştırmanın derdinde olacağız” dedi.
(Eskişehir/ EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

SÜT CNBC-e 22.00

SONRAKİ HABER

Dinç Bilgin ve ‘büyük medyamız’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...